Sziklavár

Szenvedélybetegsegítő Regionális Közhasznú Egyesület

9, Alázat

 

10, Hála

 

11, Feltétel nélküli Szeretet

...ez a kifejezés most éppen ezt jelenti számomra. Azért írom le, hátha segítséget ad valakinek. A fontos azonban az, hogy megválaszold magadnak: Neked mit jelent? Az előző tíz lépés vezet el idáig. Ha ezeken végigmentél, megértetted a lényegüket, és a mindennapi életben is alkalmazod őket, képessé váltál a feltétel nélküli Szeretetre. Úgy is mondhatjuk: megtaláltad igazi Önmagadat, megtaláltad Istent. Méltó társteremtőjévé váltál a Felemelkedésnek, az Új Földnek.

 Isten az embert saját képére teremtette. Ez azt jelenti: Te Ő vagy, Ő pedig Te! Ebből következik, hogy Isten pont azt akarja, amit Te! A Te akaratod Isten akarata. Ezért van az, hogy bármit is akarsz elérni, az sikerülhet. Hiszen Isten rád ruházta minden hatalmát. A siker kulcsa a hitedben rejlik. Hogy mennyire tudsz hinni abban, amit akarsz, hogy mennyire tudsz hinni magadban. Minél több félelemtől szabadulsz meg, úgy növekszik a hited önmagad iránt, míg végül elérheted a teljes félelem-nélküliséget. Ekkor a hited végtelen -és minden lehetségessé válik számodra. Ez a Krisztus-tudatszint. Ekkor a legkisebb mértékben sem állsz útjába Istennek, hogy megnyílvánítsa a tökéletest. Minden teremtés, ami ezen a csatornán/formán keresztül (amit úgy hívsz: én) történik, tökéletes. Képzeld csak el a világot, melyet ilyen tudatszintű emberek alkotnak, s Te egy vagy közülük! Képzeld el, milyen ott az élet, milyen érzés egy ilyen világban élni! Képzeld el, hogy ez most van!!!

Máris hatalmas energiát adtál az Új Föld megszületésének! Köszönöm! A jó hír: Nem vagy egyedül! Egyre többen munkálkodunk rajta.

Isten hozott! 

Isten áldjon!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 15
Heti: 80
Havi: 336
Össz.: 150 287

Látogatottság növelés
Oldal: 11 lépés
Sziklavár - © 2008 - 2018 - sziklavar.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »